Jeg hjælper dig med stå  mere synligt i dit virke (MED naturligt SALG) som behandler 
Ønsker du at være MERE SYNLIG i dig samt i dit virke 
på blot 6 uger via personlig mentoring og online undervisning?
Med dig som mentor Joulie, lærer man utrolig mye kick-ass (seje, fede, enkle og lækre) energiarbeids-teknikker som har gjort at jeg nå klarer å øke og beholde min kraft og energi, samt gjør at jeg nå står sterkt i meg selv for første gang i livet.
Også når jeg har klienter!!
Anders Svarverud Sygeplejerske, yoga underviser & krops og energiformidler.
Jeg har lært så meget på så kort tid med Joulies hjælp.... så meget som mange bruger et helt liv på , og nogen lærer det måske ikke i dette liv. Men JEG er taknemmelig for den viden og det forløb jeg har fået med , og det vil gavne mig resten af mit liv .
Trinematea Kostending Ny Aura krops og energiformidler
Få 23.980 kr. i tilskud til dette 6 ugers kursus 
Klik herunder for at booke en samtale med mig, mhp at høre 
OM du kan gennemføre dette iværksætter kursus og modtage støtten.
Ramt af Covid-19, lockdown, manglende tro på dig og energi underskud? 
(Dit held vender nu, for jeg HAR DIN ryg i de 6 uger jeg er din mentor)
Føler du også, at du fortjener mere?

Få 23.980 kr. i tilskud ved at søge Iværksætterpuljen

Er du klar til at stå stærkt i dig, mhp at skabe den business (med naturligt salg) som du drømmer om?

Pris kr. 29.975, - ex moms

Din pris: kr. 5.995,- ex moms*

* Beløbet på 5.995 er, hvis du søger tilskud fra Iværksætterpuljen og får dækket 80 % af udgiften.


       Du modtager dette gennem de 6 uger:

Dine kunder & Målgrupper

Samt dine kerne-ydelser.
For at kunne opleve mere salg i din forretning, skal du stå stærkere i dig og have fundet ind til kernen af hvem du virkelig er, hvad du står for, hvad du tilbyder til dine kunder og til hvilken type af kunder, så det at lave det du gør, bliver en god oplevelse fremadrettet. Dette får du min hjælp til. Så du ikke mister glæden ved det du gør, dit fokus eller din dyrebare energi. Som clairvoyant business mentor, krops og adfærds forandrings ekspert mm- har jeg 15 års erfaring.

6 virtuelle undervisnings dage. 

som optages, så du kan se det igen
Undervisningen foregår via Zoom. Hver session optages og deles internt på holdet.Undervisning vil omhandle sammensætning af dine salgstekster, henvendelser samt opfølgning omkring kunder, workshops mm. Du kan stille spørgsmål før/imens undervisningen, som tager udgangspunkt i alle deltagernes udfordringer, således at du som deltager kan spejle dig i alt det de andre lærer og gennemgår. Optagelserne bliver kun delt internt til hold deltagerne. Du lærer også de andre deltagere at kende og få adgang til mit personlige netværk af kompetence behandlere og egne behandlere.

Du bliver i den grad set! 

Hvorved dine styrker kommer frem i lyset så dine kunder kan se hvorfor de skal vælge DIG!
Din historie, din baggrund, din viden og erfaring såvel som din sensitivitet. Alt sammen gør det dig til en særlig kompetent behandler, coach, rådgiver og underviser der er i stand til at møde kunderne der hvor de har brug for at blive mødt. Min største styrke som din mentor er, at jeg intuitivt ser alt det du ikke ser men måske gemmer væk, til trods for at hele den du er på godt og ondt, vil være det der gør, at dine kunder drages mod dig!! OG vender tilbage igen og igen.
Du lærer at salgs-pitche dig selv, får helt styr på hvad dine ekspert titler og kompetencer er som du får sort på hvid, så det lige er til at plotte ind på din hjemmeside, facebook eller instagram konti, som du også får hjælp til anvendelsen af.

4-6 individuelle mentor-sessioner

Gennem flere mentoring sessioner med mig Joulie Phillou over telefonen, kan fokus kan være på præcis det du ønsker. Herunder dybdegående traumeforløsende sessioner, så du ikke fremadrettet brænder ud, mister fokus eller dig selv til det du laver. Sessionerne gør at du står SNORLIGE i dig selv og yder meget mere ved brug af færre ressourcer. Du bliver knivskarp i dit indre lederskab. Du får hjælp omkring opsætning af f.eks webshop, sociale medier, hjemmeside tekster, HVAD du kan og tilbyder og meget mere.


Konkrete 
værktøjer

så du nemt og effektivt kan eksekvere og implementere
Få konkrete værktøjer til dig selv, så du lærer at holde på din energi og ikke løber tør for krudt, overskud og glæde når du har kunder, afholder kurser mm.  Til din business:
Førstnævnte gør, at du står stærkt i dig, for så bliver du ganske automatisk mere synlig. -Da vil naturligt salg og øget synlighed over for din ynglings-kunder, falde dig let. Herved  vil du opleve, at det bliver langt lettere og sjovere at hjælpe andre, samtidig med, du skaber en større forandring for andre, ved brug af færre ressourcer.Større personlig selvudfoldelse & selvsikkerhed ved hjælp af online kursus.

Du får et online kursus med til en værdi af 3.500 til 10.000kr
Det mest dyrbare du har, det er din egen tid. Det er også din energi som et sansestærkt menneske. Via mine udviklede online kurser, lærer du som tusindevis af andre mennesker, at være i stand til at favne dig selv, når du har det værst. Du lærer værktøjer til at stå SNORLIGE i dig selv. Det betyder for dig, at det at have kunder ikke slider dig op eller udmatter dig. Samtidig opnår du indre mod og selvsikkerhed til, at stille dig derud hvor du bliver set og lagt mærke til, i dit virke som bl.a behandler. Kort sagt du TØR sælge dig selv og dine kompetencer!
HVAD KAN 6 UGER MED FOKUS PÅ ØGET SYNLIGHED GØRE FOR DIG?

Du står stærkere i dig med overskud og tid til,
flere klienter i din forretning. 

"Jeg vil blot lære at sælge på den naturlige måde uden at være for meget".

SLUT MED AT SIDDE OG VENTE PÅ KUNDERNE OG MANGLE ENERGI/OVERSKUD!

Det kan være lidt hårdt at starte og drive en virksomhed. Og endnu mere det at kunne håndtere klienter, antallet af dem, få nok -og samtidig klare alt det administrative, salg og marketing. Ofte ender behandlere med at knokle rumpen ud af bukserne imens de enten mangler klienter eller energi og overskud, til at tage hånd om dem de har. Sandheden er at du har kun 24 timer i døgnet som behandler og skal samtidig huske at investere i dig selv og din egen energi, som er den du stiller til rådighed i din forretning. Som er det jeg kan lære dig hvordan du gør, således du YDER MERE ved brug af færre ressourcer.

Kom med i mit netværk af behandlere fra DK & Norge.

Sammen kan vi så meget mere end når vi går alene. 
Jeg stiller mig selv og mit eget netværk til rådighed med dig (flere år frem i tiden) der vælger at investere i din egen samt din forretnings vækst og udvikling. 

Jeg afholder både netværks arrangementer, videre uddannelse og kurser samt forløb. Vi har alle sammen det til fælles at vi er ganske jordnære, transparente, ligetil og uselvhøjtidelige.
Vi deler det spændende, det komplekse, det udfordrende -jamen alt med hinanden, så vi ikke står alene med det at drive en forretning og have klienter.

Salg på den nemme måde.

Du får ikke hos mig skabeloner til salg, diverse salgstaler og "dette må du og skal du gøre, for at sælge mere" for det vil formentlig ikke føles rart for dig. Jeg går heller ikke ud og siger "du skal lave videoer, være på youtube, twitter osv" hvis ikke det føles naturligt for dig.

Men jeg lærer dig hvordan jeg med naturligt salg  blev ved med at have en fast skare af klienter samt online kursister der kommer igen og igen, år efter år.

Salg behøver ikke være så svært. Klient og kundefastholdelse ej heller. Der skal ikke meget til. Men der skal det til at du står mere tydeligt i dig selv, så klienterne og kunderne ved, at du er lige HER!

Den du er og hvad du har med dig, er VIGTIGT!!

Du er formentlig som jeg et menneske med en krøllet hjerne og et stort hjerte. Du har formentlig også en fortid, opvækst og baggrund som er anderledes, alsidig ligefrem? Og måske den har været hårdere en godt var?! 
Din fortid skal ikke være dig en last men en sikkerhed i, hvem du er på godt og ondt!

Det der gør dig unik er det du endnu har til gode at folde ud, som når du har gjort dette, gør dig meget mere synlig for den ideelle kunde. Den kunde som du vil elske kommer igen og igen. Hvilket de gør hvis du tør vise hvem du virkelig er, frem for blot at vise den polerede facade frem. Jeg Joulie hjælper dig med at folde hele paletten af dine styrker og ressourcer ud, - også dem du end ikke er klar over du er i besiddelse af!
VIL DU OGSÅ OPLEVE MERE SALG  OG IKKE SKULLE KÆMPE FOR AT TILTRÆKKE KUNDER?

OPLEV MERE SALG I DIN FORRETNING

"Du vil lære NATURLIGT salg som du vil hygge dig med at bruge tid på, fordi du ser 
og mærker resultaterne af din indsats, kva din tydeligt omkring hvem du er, hvad du tilbyder og til hvem"

Det behøver ikke være svært at OPNÅ mere, 
ved brug af færre ressourcer

Stop med at spekulere over hvor du får kunder fra

Du bruger mere tid på at 'finde ud af', hvordan du knækker koden frem for at nyde glæden ved det du gør og gøre en forskel med det du kan. 

Stop med at
KNOKLE hver dag

Du knokler derudaf i 12-14 timer hver dag som andre behandlere – eller så tæt på som du kan! Mens glæden udebliver og energien du skal bruge på, at DRAGE OMSORG for dig selv.

Slut med gemme dig selv væk!

Der er en bestemt årsag til at du gemmer dig selv væk som jeg lærer dig at omfavne og gøre dig fri af. Ja det skyldes bl.a dårligt selvværd - men med min hjælp tør du blive mere synlig, dele ud af hvem du er og accepterer dig selv til fulde.

Slut med at spekulere på marketing og salg!

Glæden ved at lave det du laver udebliver, når en stor del af døgnets 24 timer bruges på enten at nok klienter eller på at have energi, overskud og kræfter til at tage imod flere!

6 uger med (især indre) GLÆDE, VÆKST OG TRIVSEL

Uden at knokle herfor!

Uanset om dit mål er at etablere dig solidt online og etablere en større branding-strategi eller om du blot ønsker flere klienter,
bedre klienter/klienter der påskønner dig eller at tjene mere på dine klienter, så er dette 6 ugers kursus for dig. 

Føler du også, at du fortjener at opleve MERE GLÆDE & FREMGANG
i din forretning?

Kurset her gør det nemt for dig

Lær naturligt salg så du har hjertet med i det du laver!

Det kræver ofte ikke så meget at skabe mere salg, hvis det gribes korrekt an
Skab mere salg ved at bruge de teknikker jeg lærer dig via din facebook og instagram profil.
P.S jeg skal nok lære dig hvordan, det tager få minutter at poste et opslag.
*Resultater er ikke garanteret og vil variere fra kursist til kursist. Jeg guider og støtter dig, men du skal gøre arbejdet og gå vejen selv.

OM FORLØBET

Sådan er forløbet opbygget, og det kan du forvente
På forløbet får du indsigt, viden og hands-on værktøjer til at tage dig selv og din klinik til et nyt (og langt højere) niveau. 

Forløbet består af 6 undervisningsgange spredt ud over 6 uger. Der vil udover undervisningen være bl.a. individuel 1-1 telefon sparring (og behandling) som handler om at finde troen på dig, stå meget mere synligt og robust i bevidstheden om hvem du er. Kort sagt vil du få energien, glæden og overskuddet tilbage.

Via zoom lærer du sammen med de andre deltagere naturligt salg.  Al undervisning er en blanding af teori og praksis således, at du ikke blot lærer noget nyt, men prøver det af og dermed forstår det og opnår et reelt kompetenceløft. Alt sammen formidler på et lavpraktisk niveau og vil være noget som kan implementeres med det samme i din virksomhed, uden at skulle knokle og slide.

Din investering er kun: 29.975,- ex. moms 

*Din pris 5.995 ex moms

* Beløbet på 5.995 er, hvis du søger tilskud fra Iværksætterpuljen og får dækket 80 % af udgiften.

HOLDSTART:

Uddannelsesdagene er spredt over 6 uger (30 kursusdage). I forløbet er der også individuelle sessioner inkluderet for at sikre dit reelle kompetenceløft bedst muligt.  Men også for at du velfortjent føler dig set, anerkendt og hjulpet godt på vej!

Undervisningen foregår online med.

Mulighed for opstart: 

15 december
Og 28 december.

JEG ER KLAR - HVAD GØR JEG NU?:


Det er skønt, at du ønsker at deltage. Jeg vil glæde mig til at lære dig at kende og ser frem til at have dig med på holdet. 

I praksis vil jeg dog gerne hilse på alle kursister og sikre mig, at vi er et godt match.

Så hvis du er klar til at investere i dig selv og din forretning eller har nogle afklarende spørgsmål, så book din samtale herunder.

Ansøg i dag!

Udfyld formularen og lad os snakke om dine behov, så vi kan se om dette er et godt match for dig og din forretning fremadrettet. 

I 15 år har jeg været behandlernes behandler, mesternes mester (pga mine powerfulde spirituelle evner) og terapeuternes terapeut.
Det var allerede i mit første år som behandler hvor jeg ringede flere hundrede klienter op for at supervisere mig selv,
At jeg godt kunne mærke at mine klienter ikke blot var "den almindelige dansker".
Det var fine skønne mennesker med store evner inden for det de lavede.
Derfor har jeg også taglinen i dag der hedder "jeg gør de BEDSTE BEDRE"!

Det var store bankdirektører, skuespillere, psykologer, psykoterapeuter, operasangere, store virksomheds ledere der opsøgte mig pga min grundighed og ukuelige vilje til at løse de udfordringer mine klienter kom med. Som jeg var i stand til da jeg selv gik vejen ved at behandle mig selv uafbrudt hver dag i 12 år. Jeg behandler stadig mig selv og tager min egen medicin 16 år senere! Såvel som jeg lærer nyt hver dag.

Jeg havde nemlig dengang til formål at blive helt rask og fri af min gigt, mine kroniske smerter, post traumatisk stress (efter en masse traumer og 10 år som ansat i det danske forsvar) mine 2 spiseforstyrrelser, mange allergier og fødevareintolerancer mm.
Som jeg naturligvis blev! For jeg er løsningsorienteret.

Derfor har jeg skabt mit helt eget unikke behandler koncept (herunder har jeg skabt egne behandlings teknikker) og eget spirituelle undervisnings institut hvor jeg uddanner egne behandlere der formår at have klienter uden så meget som at bruge noget af deres egen energi undervejs.

Min erfaring, dybde og bredde inden for det jeg kan er meget stor.
Har bl.a været på kurser i det store udland hos Brendon Burchard omkring markedsføring flere gange, ligeså har jeg studeret og deltaget i  Tony Robbins events (bl.a Business Mastery) plus jeg har investeret hundredetusindevis af kroner i kurser i udlandet for at dygtiggøre mig selv personligt og som spirituel mentor og underviser.
+6.000 klienter 
+10.000 online studerende
     15 års erfaring
           6 ugers mentoring
   4-6 video undervisninger
4-6 individuelle sessioner
       1 certificering

Ansøg i dag!

Klik på knappen herunder og book en tid i min kalender, så vi kan tage en snak omkring forløbet, ansøgningsprocessen og de 23.980 kr. som du muligvis kan få fingrerne i. Alle som kvalificerer sig vil være i stand til at få de 23.980 kr. i tilskud. 
Powered By ClickFunnels.com